Benefiční koncert na pomoc Ukrajině Brumov-Bylnice Zobrazit fotogalerii
1. dubna 2022 Články

Benefiční koncert na pomoc Ukrajině Brumov-Bylnice

Benefiční aprílový koncert je za námi!

Dnes v podvečer 1. dubna proběhl "Benefiční koncert na pomoc lidem zasaženým válkou na Ukrajině". Koncert proběhl za  podpory měst Slavičín a Brumov-Bylnice. Po celý večer nás provázeli žáci a učitelé ZUŠ Slavičín se svým programem. Zazněly skladby od vážné hudby přes folklor, pop, jazz až po rockové kousky. Díky jejich vystoupení celá benefice probíhala ve skvělé atmosféře a především díky nim, byl výtěžek celé akce - a není to apríl - 30.500,-. Vybraná částka bude použita prostřednictvím Charity na pomoc lidem v našem regionu, případně ve spolupráci s Arcidiecézní Charitou Olomouc.

Při příležitosti koncertu proběhlo také otevření výstavní galerie kulturního domu. První výstavou tak mohl být soubor fotografií "Kontrasty Ukrajiny" fotografa Richarda Boudy a dalších autorů. Na fotografiích bylo možné shlédnout veselou i smutnou tvář Ukrajiny před konfliktem, ale i několik záběrů ze současné situace.

Díky všem, kteří tuto akci navštívili a podpořili. Víme, že spousta z nich se do pomoci již zapojila jak finančně, případně jinak a i přesto přišli a zase přispěli.

Děkujeme!