Tříkrálová koleda 2021
30. prosince 2020 Články

Tříkrálová koleda 2021

Vzhledem ke stále nepříznivé epidemické situaci, bylo vedením Arcidiecézní charity Olomouc rozhodnuto, že se na počátku ledna 2021 tradiční Tříkrálové koledování neuskuteční. Je nám to velmi líto, ale odpovědnost za zdraví koledníků, organizátorů, dárců a dalších zúčastněných je pro nás prioritou a v žádném případě je a jejich rodiny nechceme vystavit zbytečnému riziku onemocnění.  S tímto aktuálním rozhodnutím o zrušené koledě je v rozporu v tyto dny distribuovaný leták Tříkrálové sbírky. Bohužel, leták byl připravovaný v prázdniny a tehdy nebylo možné předpovídat další vývoj. Informace o termínů plánovaného koledování na letáku je v aktuálním zákazu koledy zavádějící. Omlouváme se.

I přes tuto situaci se naše služby nezastavují, nezapomínáme na Vás a jsme Vám stále nablízku v případě potřeby.

Přesto Vás prosíme, abyste na nás také Vy v této době nezapomněli.
Mimo online koledu je možné sbírku osobně podpořit od 6. do 24. ledna na vybraných místech našeho regionu.
Vychutnejte si koledu s našimi online koledníky.  Neváhejte přispět i drobnou částkou. Stejně jako u příspěvků do pokladničky i při online koledě platí, že KAŽDÁ KORUNA POMÁHÁ. Děkujeme za vaši štědrost.

Sbírku můžete podpořit následujícími způsoby:
možnost přispět fyzicky do připravené kasičky
podpora bankovním převodem
podpora pomocí QR kódu