výsledky tříkrálového koledování
28. ledna 2021 Články

výsledky tříkrálového koledování

I přes složitou situaci, kterou nám letošní rok při průběhu tříkrálové koledy připravil, jsme byli mile překvapeni přízní všech, kdo nás podpořili. Ať už se jednalo o příspěvek v obchodě, kostele, na obecním úřadě nebo v našich službách. Jsme rádi, že na nás nezapomínáte a našli jste si cestu jak přispět. I když sbírka do pokladniček byla již ukončena, je možné až do 30.4.2021 stále letošní sbírku podpořit ONLINE nebo také bankovním převodem na účet 66008822/0800. Pokud chcete přispět konkrétně naší Charitě uveďte variabilní symbol: 77707035.

Možnost ONLINE příspěvku ZDE.

Velké poděkování patří všem majitelům obchodů a jejich zaměstancům za jejich ochotu se o pokladničky postarat, zároveň také díky kněžím z farnosti Valašské Klobouky, Brumov-Bylnice a Nedašov a také obecním úřadům ve Valašských Kloboukách, Brumově-Bylnici, Návojné, Nedašově, Nedašově Lhotě, Poteči, Valašských Příkazech, Študlově a Lačnově na jejichž území mohli být pokladničky také umístěny.

Jmenovitě děkujeme prodejnám ve Valašských Kloboukách - Potraviny Fiala, Potraviny Macháč a MATEX , v Brumově-Bylnici - Potraviny Macháč, Potraviny Hruška na ulici Vlárská, Potraviny Jiří Švéda, Potarviny v Sidonii a Prodejna Galanterie Miklasová, Potraviny Hořák Nedašov, Prodejna Jednota v Návojné a Nedašově Lhotě.

Podrobnější výsledky sbírky podle obcí ZDE.

Vzhledem k tomu, že letošní sbírka probíhala netradičním způsobem, nejsou výsledky podle obcí úplně objektivní. Část lidí nepřispívala v rámci své obce, ale využili možnost přispění v kostelích a obchodech. Proto přinášíme i výsledky podle jednotlivých míst kde byly pokladničky umístěny.

DĚKUJEME!!!

Mgr. Tomáš Naňák